NANDOLEAKS EXCLUSIVE

REAL TALK: SFB OVER 77 DAGEN GEVANGENSCHAP IN SURINAME

De rappers van de Haagse groep SFB hebben na ruim zes maanden besloten om het volledige verhaal te vertellen over hun gevangenschap in Suriname. Frenna, Priceless en KM zijn op 28 december 2016 gearresteerd op verdenking van seksueel misbruik van een 15-meisje en het verspreiden van videobeelden die daarvan zijn gemaakt.

Frenna vertelt dat ze hebben besloten om hun verhaal exclusief bij Nandoleaks te doen omdat ze Fernando vertrouwen. “Het voelt vertrouwd bij jou en we wilde de tijd nemen om het allemaal te verwerken.” Ze willen vooropstellen dat ze niet achter de video staan en het lekken ervan. “We doen dit niet om onze vinger naar een ander te wijzen, maar we willen heel graag ons verhaal doen en daarna zijn we er klaar mee.”

De eerste nacht in de cel was heftig. “Ik had op dat moment het gevoel dat God ons alles had afgenomen. Ik weet dat ik wou liggen en dat er ratten over me heen liepen. Ik heb de eerste nacht geen oog dicht gedaan”, aldus Priceless.

SFB was in december 2016 in Suriname vanwege een groot optreden. KM vertelt dat hij op een middag een telefoontje kreeg dat zijn leven veranderde. “Onze boeker vertelde dat we naar onze kamer moesten komen. Toen ik daar aankwam stonden er allemaal rechercheurs te wachten. Ik was meteen in shock.” De angst sloeg op het hoofdbureau toe op het moment dat ze dat het steeds later en donkerder zagen worden. Toen kwam het besef dat ze de nacht in de cel zouden doorbrengen. Frenna vertelt dat hij dacht dat ze na 7 nachten vrij zouden komen. “Uiteindelijk zijn dat er 77 geworden en daarom heet ons nieuwe album: 77 nachten”

De vrijlating voelde voor alle drie de jongens vreemd aan. “We kwamen buiten en het leek alsof er niks is gebeurd. We zijn de kleine dingen in het leven nog meer gaan waarderen. Zoals meer tijd doorbrengen met je familie”, aldus Frenna. Als groep hadden ze één doel: muzikaal zó succesvol worden dat niemand om ze heen kan. En dat is ze gelukt! Momenteel scoort SFB een grote hit met ‘The way it goes’. Het album ’77 nachten’ komt uit op vrijdag 7 juli 2017.

SFB: 77 nachten in de gevangenis (Interview Trailer 1) WIFI in de gevangenis

Frenna laat nieuwe muziek horen:

Follow the official Nandoleaks playlist on Spotify And Get The Hottest Music Now!