Selma Omari: ‘Ik had vroeger nooit het geld voor mooie spullen’
‘ik moet meer van mijn persoonlijkheid laten zien op instagram’

Welke dating geruchten kloppen wel en welke niet?
Hoe versier je Selma Omari? Waar knapt ze op af?
Waarom horen we zo weinig van Selma als artiest?
Hoe denkt Miss Omari over het krijgen van kinderen?

In deze Real Talk Podcast met Fernando krijg je antwoord op al deze vragen en veel meer. Vergeet niet om het hele interview te bekijken op YouTube #nandoleaks #realtalk

NandoLeaks x Winkelstraat gaan de trouwe kijkers van Real Talk blessen met mooie prijzen!

Wil jij kans maken op een waardebon met een shop tegoed van 500,00 euro te besteden bij Winkelstraat.nl ?

Volg dan deze instructies:

Like deze video
Abonneer op het YouTube kanaal van Nandoleaks
Geef een reactie in de comments
Klik op de volgende link en geef je op voor het shoptegoed:
https://www.winkelstraat.nl/goodvibes

Deze week hebben we in Real Talk een influencer met internationale vibes, niemand minder dan Selma Omari. Zij geeft ons een kijkje achter het Instagram account en neemt ons mee in haar leven, haar kijk op de toekomst, mannen, cosmetische ingrepen en meer.

Selma komt van ver. Ze vertelt hoe ze vroeger al een liefde voor mode had, maar er was geen geld voor. Met het weinige wat ze toen had gaf ze toch al uiting aan haar passie voor fashion. Met haar hoge werkt ethiek heeft ze inmiddels veel bereikt, waardoor ze nu zelf kan kopen wat ze wil hebben. Selma vertelt dat ze als kind veel gepest is. Wanneer mensen ‘nee’ tegen haar zeggen, is dat voor haar brandstof. Ondanks de pesters geloofde ze altijd in zichzelf en had ze ook het voorbeeld van een sterke moeder. Dat maakte dat ze altijd voor haar doelen is gegaan.

Ook was Selma al vroeg met muziek bezig, maar deze carrière staat nu on hold. Ze vindt het jammer dat het in Nederland lijkt alsof je maar één ding mag doen. Iemand anders hoort dat niet te bepalen. Ze voelt zich niet gewaardeerd en denkt ‘dan toch niet?’. “Ik geloof er in dat ik met mijn karakter ver kan komen en dat ik een persoonlijkheid ben en dat mode daar een hele goede samenhang mee is.” Selma zou Selma niet zijn als ze hier geen werk van heeft gemaakt. We kunnen in het nieuwe jaar een eigen mode lijn verwachten met casual streetwear voor vrouwen.

Selma spreekt zich ook uit over haar Marokkaans en Irakeze afkomst en de vele comments die ze hier over krijgt. Ze neemt dit niet serieus en geeft aan dat zij zelf haar identiteit bepaald en niet een ander. Ook neemt ze ons mee in haar dating life en maakt ze van het moment gebruik om een statement te maken. Ook vertelt ze dat ze gevraagd is voor het televisieprogramma De Bachelorette, maar hier voor heeft bedankt. Wat overigens niet wil zeggen dat Selma niet graag zou deelnemen aan een programma. Ze ziet zichzelf wel iets op televisie doen, maar het moet iets zijn wat past bij haar als persoon.

Natuurlijk behandelen we in deze aflevering ook een aantal kijkersvragen, waarin Selma haar visie geeft op de Kardashians en cosmetische ingrepen. En krijg jij als kijker de kans om een shopping tegoed te winnen van Winkelstraat, jouw place te be voor mooie designer items. Je hoeft alleen antwoord te geven op de kijkersvraag.

Mocht je geïnspireerd worden door de content die je ziet, vergeet dan niet je opgedane kennis te delen met je eigen omgeving. Delen is vermenigvuldigen!

Of beluister de podcast Realtalk met Fernando in jouw favoriete app.
Deze aflevering is opgenomen in de Nandoleaks Podcast Studio.

ABONNEER op NandoLeaks als je op hoogte wilt blijven ! https://bit.ly/3DxOc0o
TikTok: https://bit.ly/375vssV

Follow the official Nandoleaks playlist on Spotify And Get The Hottest Music Now!