Zes ton in een maand

Op dit moment heeft Joey Bravo het helemaal voor elkaar. Hij is een succesvol E-commerce ondernemer. Met zijn mentaliteit ‘Als een ander het kan, dan kan ik het ook.’ heeft hij het roer omgegooid na zijn YouTube periode. Er kwamen onvoldoende inkomsten binnen en hij had geen perspectief. Zijn deelname aan Boxing Influencers was zijn redding en het keerpunt. Het bedrag dat hij hiervoor kreeg heeft hij geïnvesteerd in dropshipping nadat hij anderen dit zag doen. Binnen één maand verdiende hij zes ton omzet!

Prank verleden

Joey Bravo was altijd wel ondernemend van aard. In zijn jeugd was hij een fanatiek RuneScape gamer en daar verdiende hij geld mee. Zo veel dat hij op ongeveer zijn vijftiende een BMW van het geld kocht. Vervolgens werd hij succesvol als YouTuber. Samen met een paar vrienden namen zij vele pranks op die viral gingen. Nadat Joey Bravo als individu ook steeds populairder werd, merkte hij dat ze niet meer wilden dat hij onderdeel uitmaakte van de groep. Uiteindelijk is deze samenwerking stuk gelopen. Hij heeft geen contact meer met hen en het aanbod voor een reünie heeft hij dan ook afgeslagen. Joey Bravo kijkt hierop terug als een periode waar hij veel van heeft geleerd. En wat hem heeft gebracht waar hij nu is. Toch zou hij het anderen niet aanraden. Hij vertelt dat hij in deze periode van zijn leven ook ver van God verwijderd was.


Dure auto’s en marketing

Op dit moment in zijn leven beseft hij dat geld niet datgene is wat hem echt gelukkig maakt. Hij haalt zijn geluk uit zijn familie, vrienden, vriendin en het geloof. Die dure lambo’s zijn enkel marketing, legt hij uit. Het straalt succes uit en het geeft gespreksstof. Als hij niet bekend zou zijn zou hij zulke auto’s waarschijnlijk niet kopen, de kosten zijn erg hoog.

Pesten en vriendschap met Mo Bicep

Joey Bravo was niet altijd zo verstandig. Hij was als kind erg veel gepest op school, wat hem rebels maakte. Van agressie tot criminaliteit. Uiteindelijk heeft hij deze frustratie en energie ook gestopt in fitness. Zo heeft hij ook een hechte vriendschap opgebouwd met Mo bicep die nu als een broer voor hem is. Zij leerden elkaar kennen via Instagram en besloten samen te gaan trainen. Joey Bravo legt uit dat het belangrijk is met wie je je omringt. En dat mindset alles is. In de stoel bij Fernando geeft hij hier nog vele tips over. Dat is ook waar hij zijn toekomst ziet, als inspirator voor jongeren om alles te bereiken waar ze van dromen.

Follow the official Nandoleaks playlist on Spotify And Get The Hottest Music Now!