Oussama Ahammoud : ‘Ik heb toen niet meer naar Mocro Maffia gekeken’

Livestream:

Iedereen had het er over. Ik zat met een artiest in de auto, kletsen chillen, ik ging naar huis. Ik deed live aan en begon een beetje te kletsen met die jongen. Toen kwam Bilal ook in de live. De grap werd gemaakt. Ik voelde me opslag awkward, dus lachte het weg, maar ik voelde dat het mis ging. Achteraf hebben we het wel besproken, zo van: dit is niet oke.

De volgende dag zouden we naar een advocaat gaan. Mijn telefoon was helemaal vol met berichten over wat er was gebeurd. Mijn moeder was beneden. Ik vroeg me af hoe ik haar dit uit moest leggen. Ze was net klaar met bidden. Ik koos er voor om op mijn kamer te blijven, iedereen te ontwijken. Bilal belde en zou er met 20 minuten zijn. Daarna werd ik gebeld door zijn vriendin dat de politie voor zijn deur was. Ik was bang dat ze ook bij mij zouden komen, dus ik ben naar een assistent manager gegaan. Ik wilde niet aangehouden worden voordat ik mijn verhaal had gedaan. Want mensen maken hun eigen verhaal, zeker wanneer ik dan ook nog opgepakt ben.

Toen werd ik gebeld dat ik moest getuigen voor Bilal op het politiebureau. Ik zou dan niet opgepakt worden, maar hoefde alleen te getuigen. Dus ik ging er heen. Hele groepen paparazzi waren daar. Ze wilden bij de ingang van het politiebureau niet open doen, ondanks er zoveel paparazzi stond.. Ik moest omlopen via de ingang voor zedendelinquenten. Dat ben ik niet, dus dat vond ik wel heel erg. Vervolgens moest ik getuigen, maar ik wist niet wat ik moest uitleggen, want alles stond al op beeld. Het was al duidelijk, dus ik wist niet wat ik nog daar aan moest toevoegen.

Daarna heb ik met niemand meer contact gehad. Bilal belde nog wel, hij was samen met Nathan Moszkowicz. Ik vroeg: “ En ik dan?” Ze zouden me later bellen. Maar ik heb niets van ze gehoord. Daarna werden er een paar series werden gecanceld voor mij.

Die jongen heb ik ook nooit meer gesproken. Ik wilde wel graag met hem praten en mijn excuus aanbieden of mijn verhaal doen via talkshows, maar er werd mij geadviseerd dat niet te doen. We zijn bijna twee jaar verder. Mocht die jongen nog willen praten dan sta ik daar nog steeds voor open. Ik zou nu sorry willen zeggen, maar ik weet ook dat hij daar niets aan heeft, het is al gebeurd.

Ik hoor veel terug van mensen dat ze vinden dat ik er niet echt aandeel in had. Het is gebeurd. Mensen hebben ergens nog wel een gunfactor. Ik kan weer werken. Maar het is toch blijvende schade.

Vriendschap met Bilal:

Er is tussendoor een gesprek geweest. We hebben ruzie gehad en elkaar uitgescholden. Er was een track waar we beiden op stonden. Maar zijn management had aangegeven dat Bilal zich niet moest associëren met mij. Dus ben ik van die track afgehaald. Ik vond dat een naaistreek. Later kwamen we elkaar tegen op een première. Dat was oke. We hebben elkaar gegroet en klaar.

Wat andere mensen in mijn directe omgeving betreft..Je eet van het bord van mn moeder, komt bij mij thuis. En al die mensen keken ineens niet meer naar me om. Soms kom ik ze tegen en ze weten zich geen houding te geven. Een neppe lach.

Wat Bilal betreft begrijp ik het ergens wel. Ik weet hoeveel mensen aan hem trekken, hem een kant op willen hebben en hoe naïef hij is. Dus ik neem het hem niet eens kwalijk. Mocht hij er klaar voor zijn dan kan hij alsnog met mij het gesprek aan gaan. Hij is een goede jongen, maar er zijn veel mensen om hem heen die invloed op hem willen uitoefenen. Dus het komt wel. Geen bad blood. Doe je ding en we zien elkaar nog.

De tatta’s:
Deze film gaat over een gezin die moet leren omgaan met de multiculturele samenleving. In mijn rol begin ik iets met de dochter van het gezin.

Acteur Oussama Ahammoud onthult waarom hij niet meer in Mocro Maffia zit. Hij legt in deze Real Talk met Fernando Halman uit hoe zijn leven op z’n kop stond na de livestream met Bilal Wahib.

ABONNEER op NandoLeaks als je op hoogte wilt blijven ! https://bit.ly/3DxOc0o
TikTok: https://bit.ly/375vssV

Wil je samenwerken of adverteren:
info@nandoleaks.com
Voor management en boekingen:
info@zodiacentertainment.nl

Realtalk:
In de podcast Real Talk spreekt radio dj, presentator en mediamaker Fernando Halman met bekende namen. Grote artiesten, influencers, ondernemers en topsporters vertellen over hun successen, maar ook over de obstakels op hun pad. Gesprekken vanuit oprechte interesse en zonder oordeel.
Fernando wil met deze podcast en zijn platform de kijkers en luisteraars stimuleren om hun dromen na te jagen. Als het denkbaar is, is het mogelijk. Educatie en inspiratie voor the culture!

Mocht je geïnspireerd worden door de content die je ziet, vergeet dan niet je opgedane kennis te delen met je eigen omgeving. Delen is vermenigvuldigen!

Of beluister de podcast Realtalk met Fernando in jouw favoriete app.
Deze aflevering is opgenomen in de Nandoleaks Podcast Studio.

ABONNEER op NandoLeaks als je op hoogte wilt blijven ! https://bit.ly/3DxOc0o
TikTok: https://bit.ly/375vssV

Follow the official Nandoleaks playlist on Spotify And Get The Hottest Music Now!