6IX9INE TEKENT $ 5 MILJOEN DEAL VOOR LIVESTREAM CONCERT

6ix9ine heeft een grote betaaldag gescoord.

De rapper bekend van de hit “TROLLZ” blijft floreren na zijn vrijlating uit de gevangenis. Volgens TMZ heeft Tekashi een enorme live streaming-deal getekend met GlobalStreamNow voor een bedrag van $ 5 miljoen voor virtueel optreden.

Tekashi, die de komende dagen geen huisarrest meer heeft, organiseert het concert op zaterdag 5 september om 20.00 uur. EST. Hij is gepland om 12 nummers van zijn komende album uit te voeren tijdens de show van een uur, die “veel eye candy, dansers, een live band en kleurrijke displays” zal bevatten. Hij zal ook via de app communiceren met fans. Tickets kosten $ 6,99.

Het streamingplatform zet in op Tekashi’s fans op sociale media, met 24 miljoen volgers op Instagram heeft hij veel invloed en een enorme aanhang. Zijn eerste Instagram Live-sessie na zijn vrijlating uit de gevangenis werd bekeken door meer dan 2 miljoen kijkers en zijn muziekvideo’s zijn honderden miljoenen keer bekeken.

Tekashi heeft gewerkt aan een nieuw album als onderdeel van zijn miljoenenovereenkomst met 10K Projects. Het project, dat in de nabije toekomst wordt uitgebracht, heeft al een reeks singles voortgebracht, waaronder ‘GOOBA’, ‘YAYA’ en de hitparade ‘TROLLZ’ met Nicki Minaj.

6ix9ine nadert het einde van zijn huisarrest en neemt zware maatregelen om zijn veiligheid te garanderen. Hij heeft zijn Instagram-account gedeactiveerd in de dagen voorafgaand aan zijn vrijlating omdat zijn juridische team bang is dat hij per ongeluk cruciale informatie over zijn verblijfplaats zou lekken.

Hij heeft ook de beveiliging versterkt door 22 voormalige wetshandhavers in dienst te nemen en zal door de stad worden vervoerd in vijf kogelvrije SUV-achtige voertuigen.

“Stel je het geluid voor dat ik ga maken als ik buiten ben”, vertelde hij fans.

Follow the official Nandoleaks playlist on Spotify And Get The Hottest Music Now!