NandoLeaks New Music: GLOWINTHEDARK ft. Lijpe – Champs-Élysées (Preview)

Als vervolg op het vorig jaar uitgekomen album LITUATIE brengt dj/producers duo GLOWINTHEDARK op 18 Augustus aanstaande de eerste single en videoclip van het album LITUATIE 2 uit, genaamd “Champs-Élysées”! Deze single vertelt het verhaal van een man die zijn geld graag wil stacken/stapelen, terwijl zijn vriendin graag willen shoppen in de mooiste winkelstraat van Parijs, de Champs-Élysées.

Hiphop brengt samen, daarom hebben de boys van GLOWINTHEDARK gekozen om de kleuren rood, wit en blauw als thema te gebruiken voor dit album. Deze kleuren staan dan ook centraal bij het album, de videoclips en de gehele look en feel van LITUATIE 2.

38a41792-3aec-4154-8cb6-a95e724d291f (1)

Pagara Music Group
Het nieuwe album, LITUATIE 2, zal worden gereleased onder het gloednieuwe label “Pagara Music Group”, wat garant staat voor vuurwerk. Op dit label, opgericht door GLOWINTHEDARK en Cloud 9 Music, zullen uitsluitend Nederlandstalige releases worden uitgebracht. Houd de social media kanalen van Pagara Music Group de komende maanden goed in de gaten om up to date te blijven omtrent het laatste nieuws rond het album!

2e9c3d8a-af3b-4f8d-8478-a94711893a92

Follow the official Nandoleaks playlist on Spotify And Get The Hottest Music Now!