DUTCH RADIO DJ GETS THE SAME HAIRCUT AS THE WEEKND ?! – FERNANDOTV VLOG #1

Daar is ie dan mijn eerste Vlog ! In mijn Vlogs zal ik je meenemen in m'n wereld met daarin alle hoogtepunten van de afgelopen week. Je krijgt een hoop antwoorden op veelgestelde vragen en exclusieve dingen te zien.Check waarom de nieuwe track van Lady Bee Bianca Latupapua #NoiseCans Clifford Vegas Smith #Bucka naar mijn mening een dikke hit is ?! Comedian Rayen Panday praat over z'n voorstelling Vrijspraak en vertelt Wie hem laatst een vervelende mail gestuurd heeft??Ben je benieuwd naar de sfeer in de zaal toen Rico Verhoeven zijn tegenstander K.O sloeg in de eerste ronde? Achmed Akkabi Twan van Steenhoven Hoe kan je als kaalgeschoren man toch een kapsel als The Weeknd fiksen met een sjaal? Vraag de ''Man Wrap'' bedenker Charissa Promes?! Kijk hoe ik samen met Hans Kempen de laatste tickets van Adele probeer te fiksen?Een grote fan van de mini playbackshow dus dacht ik samen met Eric van Holland Chantal Ansems een nummer te doen van de grootste zangeres van dit moment???!!Cimo Fränkel primeurde deze week z'n single Too Much In Love bij mij in de uitzending. FunX FunX Start Hij deed de akoestische versie live on Air. Benieuwd waarom ik denk dat deze song heel veel voor zijn carrière zal doen? Check 't in m'n VLOG.

Posted by Fernando Halman on zaterdag 12 december 2015

Daar is ie dan mijn eerste Vlog ! In mijn Vlogs zal ik je meenemen in m’n wereld met daarin alle hoogtepunten van de afgelopen week. Je krijgt een hoop antwoorden op veelgestelde vragen en exclusieve dingen te zien.
Check waarom de nieuwe track van Lady Bee Bianca Latupapua ‪#‎NoiseCans‬ Clifford Vegas Smith ‪#‎Bucka‬ naar mijn mening een dikke hit is ?! Comedian Rayen Panday praat over z’n voorstelling Vrijspraak en vertelt Wie hem laatst een vervelende mail gestuurd heeft??
Ben je benieuwd naar de sfeer in de zaal toen Rico Verhoeven zijn tegenstander K.O sloeg in de eerste ronde?
Achmed Akkabi Twan van Steenhoven
Hoe kan je als kaalgeschoren man toch een kapsel als The Weeknd fiksen met een sjaal? Vraag de ”Man Wrap” bedenker Charissa Promes?!
Kijk hoe ik samen met Hans Kempen de laatste tickets van Adele probeer te fiksen?
Een grote fan van de mini playbackshow dus dacht ik samen met Eric van Holland Chantal Ansems een nummer te doen van de grootste zangeres van dit moment???!!
Cimo Fränkel primeurde deze week z’n single Too Much In Love bij mij in de uitzending. FunX FunX Start Hij deed de akoestische versie live on Air. Benieuwd waarom ik denk dat deze song heel veel voor zijn carrière zal doen? Check ‘t in m’n VLOG.

Follow the official Nandoleaks playlist on Spotify And Get The Hottest Music Now!