In een emotionele speech vertelde Kanye West hoe zijn vader ooit aandrong op abortus, maar West werd gered door zijn moeder. Op zijn beurt dwong hij bijna abortus af bij zijn vrouw Kim Kardashian. ‘I almost killed my daughter’, aldus de emotionele West.

Nadat Kanye West onder meer in tranen uitbarstte toen hij bekende aangedrongen te hebben op een abortus, toen Kim Kardashian zwanger was van hun eerste kind, stroomde het sociale medium vol met vragen over Kanyes mentale toestand.

Nadat de rapper onder meer in tranen uitbarstte toen hij bekende aangedrongen te hebben op een abortus, toen Kim Kardashian zwanger was van hun eerste kind, stroomde het sociale medium vol met vragen over Kanyes mentale toestand.

Kanye West in tranen bij eerste campagnebijeenkomst

„Dit is wat er gebeurt als Kanye zijn medicijnen voor zijn bipolaire stoornis niet inneemt”, schreef een volger. Een ander vroeg zich af waarom de mensen in zijn omgeving hem dit laten doen. „Hij is duidelijk niet zichzelf en kampt met grote mentale problemen. Deze man moet geen president worden, maar heeft hulp nodig. De media moeten ophouden met hem aandacht te schenken.”

„Het is gewoon pijnlijk om te aanschouwen. Hij heeft mensen nodig die hem de waarheid vertellen. Ik hoop dat hij de hulp krijgt die hij nodig heeft, ik bid voor hem”, aldus een fan.

Ook zijn familie zou zich grote zorgen maken om de rapper. „Het ging de afgelopen tijd goed met Kanye, maar hij blijft vanwege zijn bipolariteit last houden van stemmingswisselingen. De ene keer is hij manisch en dan weer depressief. Op dit moment verkeert hij weer in zo’n periode”, liet een bron eerder deze maand aan Peopleweten.

Follow the official Nandoleaks playlist on Spotify And Get The Hottest Music Now!