Pop Smoke’s album Shoot for the Stars, Aim for the Moon staat sinds de release twee weken geleden op nummer één in de charts. Vandaag, op de dag dat de overleden rapper 21 zou zijn geworden, is er een deluxe-versie van het album uitgebracht. Daarop staan vijftien nieuwe tracks met bijdrages van onder anderen Gunna, Young Thug, Burna Boy, Jamie Foxx, Davido, PnB Rock en A Boogie Wit da Hoodie.

BEEF MET PUSHA-T
Over Paranoia met Gunna en Young Thug was het een en ander te doen. Eigenlijk stond Pusha-T namelijk ook op de track, maar in een preview bleek hij in zijn verse uit te halen naar Drake. Dat zorgde voor een beef tussen Young Thug en Pusha en uiteindelijk is de track zonder Pusha’s verse op het album beland.

COMPLEET
Het album bevatte al 19 tracks met daarop onder anderen Quavo, Lil Baby, DaBaby, Swae Lee, Future, Roddy Ricch en Tyga. Ook werkten er twee Nederlandse producers aan mee, waaronder de 19-jarige Luci G. Sommige fans gaven na de release aan een beetje teleurgesteld te zijn, omdat er volgens hen cruciale namen op het project ontbraken. Met de nieuwe deluxe-versie lijkt de line-up nu alsnog compleet te zijn.

DOODGESCHOTEN
Pop Smoke werd op 19 februari 2020 doodgeschoten bij een gewelddadige huisoverval. Hij werd door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed aan zijn verwondingen. De dood van de rapper, die een veelbelovende carrière tegemoet leek te gaan, raakte veel mensen van over heel de wereld.

Ben je bekend met de Pop Smoke Dancemoves?

Follow the official Nandoleaks playlist on Spotify And Get The Hottest Music Now!