De eerste aflevering van dit seizoen trappen we af met Mula B.

Mula B komt na zijn 101Barz wintersessie 2022 en de release van zijn nieuwe
album Prix D’ Ami, voor de tweede keer aanschuiven in de podcast Real Talk met Fernando. In dit openhartige interview deelt Mula B. wat hem de afgelopen tijd bezig heeft gehouden.

In deze aflevering bespreken zij natuurlijk niet alleen zijn nieuwe album, maar ook zijn rol als vader en ondernemer. Ook heeft hij het over verbroken vriendschappen, waaronder die met LouiVos. Hij legt uit waarom hij zich nog niet volledig durft te wijden aan het geloof en welke rol zijn angsten hier in spelen. Daarnaast deelt hij zijn visie op uiterlijk vertoon met luxe spullen en de reden waarom hij geen dure juwelen en horloges draagt.

Nadat hij drie jaar geleden voor de eerste keer aanschoof bij Fernando, nam hij opnieuw plaats in the hot seat bij mister keep it hot keep it bangin’.

In deze aflevering bespreken zij het nieuwe album. Achter de titel van dit album zit een dieper verhaal over de vriendschappen in Mula B. zijn leven en de reden waarom hij er inmiddels meerdere is verloren. Ook over zijn stuk gelopen vriendschap met Louis Vos doet hij zijn verhaal. En verteld ook waarom een goed gesprek voor hem geen optie is.

Hij deelt in dit interview zijn visie op het ondernemerschap en het feit dat hij op 22 jarige leeftijd al eigenaar was van een kapperszaak. Ook horen we hoe hij op dit moment nog meer onderneemt, naast zijn werk als artiest.

Daarnaast is Mula B. ook vader van een dochter. Hij deelt met de kijkers en luisteraars hoe hij dit ervaart. En spreekt over de vrouwen in zijn leven en de eigenschappen die hij waardeert aan een vrouw.

Het geloof speelt een belangrijke rol voor Mula B. Toch lukt het hem nog niet om zich hier volledig aan te wijden. Hij spreekt over zijn angsten die hierbij een rol spelen.

Ook blijft zijn liefde voor fashion niet onbesproken en hoe hij denkt over uiterlijk vertoon als het gaat om materiele zaken. Kom er in deze aflevering achter waarom hij als één van de weinige artiesten geen waarde hecht aan dure sieraden en horloges.

Follow the official Nandoleaks playlist on Spotify And Get The Hottest Music Now!