Mo Bicep vertelt hoe hij MB Nutrition is begonnen met 980 euro. En hoe hij van fietsenhandelaar naar fitnessgoeroe is gekomen en zijn imperium heeft opgebouwd. Bakken met waarde in deze aflevering voor mensen die hun dromen najagen of hierbij een extra zetje in de rug kunnen gebruiken!

Started from the bottom, all the way to the top

Mo Bicep was plotseling daar en niemand kon meer om hem heen. Gekomen van ver en uitgegroeid naar een bron van motivatie voor velen. Jong begon hij te handelen in fietsen. Opkopen via marktplaats en doorverkopen en aan de plaatselijke fietsenwinkel. Daarna ging hij verder met zijn passie auto’s en verkocht occasions. De rode draad in zijn leven was wel altijd sport. Eerst kickboksen en daarna in 2012 fitness. Vanaf hier groeide hij uit tot één van de grootste supplementen brands die we kennen: MB Nutrition. Ook vertelt hij dat hij ook bezig is met het opzetten van een kledinglabel voor zijn kinderen ‘Golden Juniors’, zodat hij hen een onderneming kan schenken voor de toekomst.

Alles draait om de juiste intentie

Mo Bicep deelt met ons alle in’s en out’s over de weg die hij bewandeld heeft en hoe hij op dit punt van zijn succes is gekomen. Hij is een echte familieman. Druk met de zaken, maar maakt altijd tijd vrij voor wat het belangrijkst voor hem is; zijn kinderen. Als het aan hem ligt wil hij er wel zes of zeven! Hoe zijn vrouw hier over denkt is nog een verrassing. Zij hebben elkaar lang geleden op de kermis leren kennen. Voor hem is zijn vrouw ‘zijn diamantje’. Zij houdt niet van de schijnwerpers en materiële zaken. “Koop maar liever iets voor het huis.” zegt ze dan. Zijn kinderen zet Mo Bicep wel in de schijnwerpers en dat is een bewuste keuze. Alles draait om de juiste intentie vindt hij. In deze maatschappij biedt een grote following op Instagram mogelijkheden op zakelijk gebied.

real talk podcast

“Eigenlijk ben ik een dikkertje”

Onlangs heeft Mo Bicep een eigen kookboek uitgebracht: ‘Koken met Mo Bicep’. Hierin staan 25 makkelijke recepten, voedingsschema’s en heel veel tips om de motivatie vast te houden. Hier weet hij alles van. Hij zegt: “Eigenlijk ben ik een dikkertje. Ik ben van dik naar kast gegaan. En als ik twee maanden niet train ben ik gewoon weer een dikkertje.”

“Falen bestaat bij mij niet.”

Mo Bicep geeft in deze podcast aflevering veel juwelen weg over doorzettingsvermogen en het omgaan met tegenslagen. En hoe belangrijk dedication is. “Mensen zeggen je hebt geluk. Maar met alleen geluk kom je er niet.”

Ook vertelt hij hoe hij snel de mogelijkheden kan zien bij mensen. Zoals bij Dave Roelvink en Joey Bravo, die ook beiden mee hebben gedaan aan Boxing Influencer. Wanneer je een grote following hebt biedt dat mogelijkheden “…maar kansen moet je ook zelf creëren.” voegt hij toe. Hij deelt met ons hoe dure auto’s zoals zijn Lamborghini’s hieraan bijdragen en ook wat zijn droomauto is.

real talk over mb nutrition en succes in het buitenland

Makkelijk om te haten en moeilijk om liefde te tonen

Hij vertelt over zijn contact met Badr Hari en hoe zij in zakelijk opzicht verschillen van aanpak. En hoe mensen hem ineens een overloper vonden, omdat hij een keer op de foto stond met Jamal Ben Saddick. Ook legt Mo Bicep uit dat het voor mensen heel makkelijk is om te haten en nare opmerkingen te maken, maar heel moeilijk om liefde te tonen. We komen erachter hoe hij zelf in het leven staat en omgaat met zijn medemens. En welke rol social media speelt en hoe hij reageert op negatieve comments.

Follow the official Nandoleaks playlist on Spotify And Get The Hottest Music Now!