Qucee over diepe schulden, zijn pestverleden, YouTube money en meer in deze aflevering van Real Talk met Fernando!

Hoewel Qucee aangeeft niet veel 1 op 1 interviews meer te doen, zijn we heel blij hem te mogen ontvangen bij Real Talk. Deze humoristische en authentieke rapper, YouTuber en family man is Supergaande!

Youtube Money

Samen met Nesim El Ahmadi vormt hij een succesvol YouTube duo. Hij vertelt hoe hun kanaal Supergaande tot stand is gekomen. Maar ook waarom het bijna einde oefening was en hoe ze toch samen een doorstart hebben gemaakt. Inmiddels zit er een heel team achter het populaire kanaal en werken zij samen met Top Notch. Qucee verteld hoe hij zijn eerste 10.000 euro uitgaf aan onder anderen een laptop voor zijn moeder en een Gucci riem. Hij had alles uitgegeven, maar wist niet dat de inkomsten in december hoger liggen dan de overige maanden. Daarnaast krijgen we meer te horen over het promoten van andere merken via Instagram en waarom hij dat niet zomaar meer kan doen.

Pestverleden en dikke schulden

Ook krijgen we een kijkje in het leven van Qucee vóórdat hij succesvol werd. Als kind werd hij jaren gepest en leefde hij heel geïsoleerd. Hij wordt emotioneel in de podcast wanneer hij hier over praat. Het is een stuk trauma waar hij eigenlijk nooit over spreekt legt hij uit. Hij had een warme band met zijn familie, maar geen vrienden en was nergens welkom. Hij verlangde naar liefde en acceptatie. Lange tijd struggelde hij met mentale problemen en kwam ook in diepe schulden terecht. Samen met zijn vriendin sloeg Qucee regelmatig op de vlucht voor de deurwaarders, wat inmiddels een groot contrast is met vandaag de dag.

Geen YouTube rapper

Hij was altijd al bezig met gamen, computers en creativiteit, dus toen hij de kracht vond om uit de put te kruipen, begon hij met een opleiding webdesign en zette hij de eerste stappen met YouTube.

Daarnaast was Qucee een fanatieke hiphop liefhebber en was zijn talent als rapper ook te zien en te horen bij 101Barz. Hij vertelt dat hij zich destijds niet gesteund voelde door de scene: “Ik was meer rapper dan die rappers uit de scene. Ik leefde hiphop. Ik wilde erkenning van: Jij hoort niet bij de YouTube rappers. Hilversum, YouTube, de rapscene…niemand mag elkaar echt, maar ze hangen met elkaar omdat je veel volgers hebt.”

Angst en bouwen

Op dit moment is Qucee daar niet meer mee bezig. Wel is hij bezig met zijn toekomst. Hij wil een empire opbouwen voor zijn familie. Hij is creatief met formats en ook zou het managen van nieuwe YouTube artiesten hem goed liggen. Hij is niet bezig met het kopen van mooie dure spullen. Hij wil vooral zijn familie veiligstellen. Dat komt voort uit zijn angst dat zijn familie met niks achterblijft als hij plotseling zou wegvallen. Hij zorgt niet alleen voor zijn gezin, maar ook zijn moeder en broer hebben het goed. Qucee wil eerst de financiële basis goed regelen, daarna komen de gekke uitgaven.

Follow the official Nandoleaks playlist on Spotify And Get The Hottest Music Now!