Soufiane Touzani

Deze aflevering met professioneel straatvoetballer Touzani is gevuld met good vibes en onverwachte wendingen.

We zijn al multimiljardair

Hij legt uit dat hij door zijn gescheurde achillespees gedwongen rust heeft moeten nemen, wat hem ook veel heeft gebracht. Hij heeft meer stil kunnen staan bij dankbaarheid en zijn geloof. Zijn mindset is sterker dan ooit. Zakelijk gezien heeft zijn gescheurde pees geen gevolgen. Hij is een schaker en heeft gezorgd dat hij financieel niet afhankelijk meer is van voetbal. “Geld is nooit in mijn hart gekomen. We zijn allemaal al multimiljardair.” Wat bedoelt hij hiermee? In deze podcast legt hij zijn wijsheden uit. Hij heeft een bijzondere kijk op de rol van geld en wil deze aarde met heel weinig waarde verlaten. “Mijn doel is niet om bladgoud te eten in Dubai of om in lambo’s te rijden.”

De Golden Circle

Zijn carrière als professioneel straatvoetballer en presentator heeft hij uitgebouwd tot een authentieke brand en een populair voetbal platform Touzani TV. Hoe hij hier op gekomen is legt hij uit volgens de Golden Circle theorie van Simon Sinek. Deze visie heeft er ook toe geleid dat hij een ‘nee’ verkocht aan het team van Cristiano Ronaldo, maar tóch bij hem is beland. Ook vertelt hij dat Nike zijn klant was en over de prachtige band die hij had met Johan Cruijff. Hij spreekt over geestelijke gezondheid bij voetballers zoals Noa Lang en heeft lovende woorden over voetballer Ziyech.

Ik heb drie vaders

In deze aflevering van Real Talk zien we onverwachts wat andere gezichten in de show, waaronder de vader van Touzani. Hij legt uit waarom zijn vader bij hem woont en hij en zijn vrouw voor zijn vader zorgen. Hij vertelt over het opgroeien in Rotterdam met tante Bep en oom Jan en waarom hij drie vaders heeft. De keuzes die zijn moeder heeft moeten maken voor veiligheid en zijn wijze opa die hem leerde: “Omring jezelf met mensen met een schoon hart.”

Follow the official Nandoleaks playlist on Spotify And Get The Hottest Music Now!